Sommeravslutning

11.06.2018

BAKS - Allsidighet med kvalitet Sommeravslutning på BAKS
Onsdag den 20.juni kl. 18.00 - 20.00 Uteområdet ved BAKS (inne ved dårlig vær)
Dette har vært en utrolig spennende og lærerik sesong for BAKS og vi kan i dag tilby et fantastisk tilbud for BARN og unge i nærområdet. Som virksomhet ser vi hele tiden forbedrings potensiale og målet er - bli enda bedre, kontinuerlig vekst og mer synlighet.
Som i fjor ønsker vi å invitere alle barn med foreldre og søsken på en sommeravslutning. Vi ser verdien i å skape relasjoner og bli bedre kjent med alle som har en tilknytning til oss. Derfor velger vi å avslutte denne sesongen med en herlig sammenkomst med mye moro, show, grilling og utmerkelser.
KRE-AKTIVITET
Nytt for våren 2018 på BAKS har vært KRE-AKTIVITET. Dette har vært et tilbud hvor barna får bruke sine kreative evner til å skape noe eget. Nå er tiden inne for å vise frem alt som disse gruppene har fått til.
UTMERKELSER
Gjennom hele året kårer vi det som kalles månedens kaptein. Nå skal vi ha flere utmerkelser, med verdier som vi har fulgt med på gjennom hele året.
ÅRETS KAPTEIN: Denne tittelen tildeles til den personen som alltid er på lag, positiv og ivaretar sine medmennesker. En kaptein er alltid behjelpelig og ønsker å oppnå noe både under aktivitet, men også ved siden av. Denne personen er ivrig under øktene, skifter uten problemer, hjelper til med utstyr.
ÅRETS BAKSER: Denne tittelen tildeles til den mest positive. Som viser glede hver gang han/hun kommer inn døren på BAKS. Personen har et ønske om å hjelpe til, ser muligheter og snakker varmt om BAKS og BAKSERNE generelt. Årets BAKSER er alltid vennlig mot mennesker rundt seg, er respektfull og får alle til å trives.
ÅRETS UTVIKLING: Denne tittelen tildeles den personen som har vist en stor fremgang under sesongen. Ikke bare under aktivitet og idrett, men også holdninger generelt.
ÅRETS INSTRUKTØR: Denne tittelen tildeles til den instruktøren som alltid er på tilbudssiden. Som går foran som et godt forbilde, viser engasjement og som ønsker å være med på å utvikle BAKS - veien videre. Personen er selvdrivende og finner ut av ting som kan bidra positivt.
ÅRETS FORELDRE: Denne tittelen tildeles til en foresatt som alltid tar seg tid til å snakke med både ansatte og barn. En person som ønsker å være med på utviklingen av BAKS og som bidrar med god omtale, påvirker rekruteringen av nye BAKSERE. 

For påmelding, trykk på linken nedenfor;