Ny hovedtrener på plass!

05.07.2018

BAKS  -Allsidighet med kvalitet- 

Sesongen 2017/18 er nå avsluttet og vi er godt fornøyde med gjennomføringen, utviklingen og samholdet vi har skapt. Vi ser kontinuerlig etter tiltak som kan bidra til forbedringer av vårt tilbud og allerede til høsten er det mange spennende grep som trer i kraft. Vi har blant annet fått inn nye hovedtrenere til alle våre idretter. Hovedtrenerne skal ha enda større ansvar på gjennomføringen, planleggingen og oppføling. Dette gjør vi for at alle barna skal få enda tettere oppføling og tilpasning av opplegget.

Det er en stor glede å kunne presentere vår nye hovedtrener i håndball. Bækkelagets håndball elite spiller Sander Rogne Myklebust går inn som hovedtrener fra høsten av. I tillegg til Sander vil trenere som har vært en del av BAKS over lenger tid og som allerede er godt kjent med barna bli med videre.

Sander er 19 år gammel og kommer opprinnelig fra Langhus. Han har vært en stor del av juniorlandslaget og har store ambisjoner i fremtiden. Nå gleder han seg til å kunne bidra til å utvikle håndballen på BAKS. «Jeg mener at mestringsfølelsen og idrettsgleden burde ligge sentralt når man driver idrett i ung alder, og dermed skape motivasjon for å drive videre»

Vi kommer til å ha stort fokus på differensiering for at alle barn skal få mestring, utvikling samt glede med idretten. Vi har satt en grense på 20 barn per gruppe slik at vi skal kunne gjennomføre opplegget på best mulig måte, samt at alle barn får tett og riktig oppfølging. 

For å sikre en plass på disse gruppene trykke på linken til høyre!