ÅPEN DAG PÅ BAKS 

27.02.2018

Mandag 9.april 2008 årgangen - tirsdag 10.april 2009 årgangen - mandag 16.april 2010 årgangen - tirsdag 17.april 2011 årgangen


Vi ønsker å vise det fantastiske fotball tilbudet vi har på BAKS gjennom åpne dager for alle våre årganger.


BAKS (Bækkelagets Sportsklub Aktivitetsskole) er et populært aktivitetstilbud for barn og unge mellom 6 - 12 år. Hver dag tilbyr vi idretter som - fotball, håndball, innebandy og allidrett.

For oss er det grunnleggende å tilrettelegge for en trygg og sosial samlingsplass, samtidig som vi gir våre medlemmer muligheten til å utvikle seg innenfor sin idrett og skape nye relasjoner.

Hvorfor fotball på BAKS

For oss er differensiering av alder og nivå viktig.

Vi har derfor tre forskjellige grupper innenfor våre idretter - Basis, teknikk og utviklingsgrupper. I tillegg til våre flinke trenere har vi inngått et samarbeid med FPN (Fotball Progresjon Norge). Hver fotball økt vil det være en til to FPN trener på feltet. FPN har de siste 10 årene vært en ledende leverandør av privat personlig trening og spiller utvikling. De har et langsiktig mål om å bli den organisasjonen i verden som utvikler flest fotballspillere til de store Europeiske klubbene. For å lykkes med den jobben mener FPN at de må nå sine kortidsmål; å hjelpe flest mulig unge fotballspiller til å leve ut drømmen sin.

FPN har noen av landets beste spillerutviklere. De er spesialister som jobber med spillerutvikling på fulltid.

Ønsker dere å teste ut dette tilbudet trykk på linken nedenfor;