Informasjon til uke 33 

• Oppmøte er på Norway Cup huset/Ekeberghallen. (Ekebergveien 101)
• Alle må ha med seg matpakke og drikke hver dag. Det er også viktig å ha med seg skift.
• Vi åpner 08.00 og har bemanning frem til 17.00
• Alle må krysse seg inn ved ankomst og ut ved utsjekk. VIKTIG
• Alt fravær og andre opplysninger skal meldes til Linnea Olivia Sahlin: 40108655 - baks@bsknc.no (Martine Hansen- 92213113 -martinehaansen@gmail.com - beskjeder til håndballgruppen)
HÅNDBALL gruppene skal møte direkte i Bækkelagshallen og krysse seg inn der (Ekebergveien 126)

Dagsplan:
- Oppmøte/innsjekk mellom: 08.00-09.15
- Første økt: 09.30-10.10
- Pause 10.10-10.30
- Andre økt: 10.30 11.30
- Matpause: 11.30-12.30 (alle grupper har lunsj på Sportsplassen)
- Tredje økt: 12.30-13.45
- Pause: 13.45-14.00
- Siste økt: 14.00-15.00
- Frilek/henting: 15.00-17.00
På fredagen blir det felles grilling for alle grupper. Vi stiller med grillmat, men trenger noen som kan bidra med å bake kaker. Dersom du har mulighet til dette, gir du beskjed på baks@bsknc.no 

Idrettskoler

Bækkelagets Sportsklub Aktivitetsskole

Har barnet ditt lyst til å ha det gøy og lære noe nytt? Eller kanskje finpusse på ferdigheter de allerede har? Bækkelagets Sportsklub arrangerer morsomme idrettsskoler for barn født 2004 til 2012. Vi arrangerer idrettsskoler i uke 26 og 33 

Pris:

BSK-medlemmer kr. 1600,-

BAKS-medlemmer kr.1300,- 

Andre kr. 2000,-

GENERELL INFORMASJON

Idretter 

Vi tilbyr fotballskole, håndballskole, innebandyskole, friidrett skole og allidretts skole begge ukene.  

 

Basis 6 - 8 år:

De som melder seg på i basisgruppen har kanskje prøvd seg litt på idretten før, men ønsker innføring i grunnøvelser for å utvikle de grunnleggende kunnskapene og ferdighetene i idretten. Dette er også en gruppe for de som ikke har drevet med idretten før og vil prøve seg på noe nytt samt for de yngste.


Teknikk 9 - 11 år:

Teknikkgruppen er tilrettelagt for de som har drevet med idretten en stund og er modne for å trene på litt mer avanserte teknikker og øvelser. I denne gruppen fokuserer vi mer på posisjoner for lagidrettene og spesialøvelser individuelle idretter.


Utvikling 12 - 14 år:

Dette er en gruppe for de som er mellom 12 og 14 år. Tilbudet er tilrettelagt for utøvere som på en intensiv uke ønsker å legge grunnlag for å ta det neste steget.


Temaer for uken innebærer teori, kamp-/konkurranseforberedelse, mentale prosesser og tett personlig oppfølging. Målet med uken er å gi ungdommen erfaring med et spesialisert utviklingsprogram hvor individuell utvikling gjennom personlige målprosesser står i fokus. Merk!!Instruktørene setter sammen gruppene etter alder og nivå, dette vurderes fortløpende i løpet av uka.

Idrettsskolens formål:

Målet med uken er at deltagerne, både om de har tidligere erfaring med aktiviteten de velger eller om de er helt nye i idretten, skal få en uke full av utfordring, mestring, trivsel og utvikling.

Med i prisen vil deltagerne få drikke og frukt hver dag (niste må tas med) og utstyrspakke.

Fredag vil det være felles grilling for alle gruppene på Sportsplassen. Vi stiller med grillmat og drikke

.

NYTT I ÅR! 

Klubben har tidligere fått gode erfaringer med å aktivisere 4 til 5 åringer på gymlek. Derfor ønsker vi å dra inn dette konseptet på våre idrettsskoler.

Gymlek er et turninspirert tilbud som ønsker å stimulere motorisk og fysisk utvikling gjennom bevegelsesglede. Barnet får allsidig påvirkning gjennom morsomme treninger. I fokus vil det være trening av kropp- og romorientering, styrke, koordinasjon, balanse- og bevegelighetstrening. Under idrettskolene kommer vi til å legge inn balltrening i tillegg.

MERK: Vi har kun 20 plasser per uke. 

Spørsmål og henvendelser gjøres til baks@bsknc.no

Trykk på knappen nedenfor for påmelding i uke 26  

Spørsmål og henvendelser gjøres til baks@bsknc.no

Trykk på knappen nedenfor for påmelding i uke 33

NB!! Vi forbeholder oss retten til å kunne endre opplegg/aktiviteter dersom gruppene er for små. (Selvsagt etter samtale med vedrørende)