Påmelding til idrettsskoler 2020 kommer! 

Idrettskoler

Bækkelagets Sportsklub Aktivitetsskole

Har barnet ditt lyst til å ha det gøy og lære noe nytt? Eller kanskje finpusse på ferdigheter de allerede har? Bækkelagets Sportsklub arrangerer morsomme idrettsskoler for barn født 2006 til 2014. Vi arrangerer idrettsskoler i uke 26 og 33. 

Pris:

BSK-medlemmer kr. 1600,-

Andre kr. 2000,-

GENERELL INFORMASJON

Idretter 

Vi tilbyr fotballskole, håndballskole, innebandyskole, friidrett skole og allidretts skole begge ukene.  

 

Basis 6 - 8 år:

De som melder seg på i basisgruppen har kanskje prøvd seg litt på idretten før, men ønsker innføring i grunnøvelser for å utvikle de grunnleggende kunnskapene og ferdighetene i idretten. Dette er også en gruppe for de som ikke har drevet med idretten før og vil prøve seg på noe nytt.


Teknikk 9 - 11 år:

Teknikkgruppen er tilrettelagt for de som har drevet med idretten en stund og er modne for å trene på litt mer avanserte teknikker og øvelser. I denne gruppen fokuserer vi mer på posisjoner for lagidrettene og spesialøvelser individuelle idretter.


Utvikling 12 - 14 år:

Dette er en gruppe for de som er mellom 12 og 14 år. Tilbudet er tilrettelagt for utøvere som på en intensiv uke ønsker å legge grunnlag for å ta det neste steget.


Temaer for uken innebærer teori, kamp-/konkurranseforberedelse, mentale prosesser og tett personlig oppfølging. Målet med uken er å gi ungdommen erfaring med et spesialisert utviklingsprogram hvor individuell utvikling gjennom personlige målprosesser står i fokus. Merk!! Instruktørene setter sammen gruppene etter alder og nivå, dette vurderes fortløpende.


Idrettsskolens formål:

Målet med uken er at deltagerne, både om de har tidligere erfaring med aktiviteten de velger eller om de er helt nye i idretten, skal få en uke full av utfordring, mestring, trivsel og utvikling.

Med i prisen vil deltagerne få drikke og frukt hver dag (niste må tas med).

Fredag vil det være felles grilling for alle gruppene. Vi stiller med grillmat og drikke


NB!! Vi forbeholder oss retten til å kunne endre opplegg/aktiviteter dersom gruppene er for små. (Selvsagt etter samtale med vedrørende)