FOTBALL


På fotballakademiet legger vi til rette for at barna selv skal kjenne en økende, positiv utvikling samtidig som vi vil skape et godt fellesskap og gode lagspillere. Det er viktig for oss at barna utvikler seg som at de er i et miljø de trives godt med.

Vi deler først og fremst gruppene opp etter alder, slik at alle får utviklet seg med sin aldersgruppe.

I år har vi inngått et samarbeid med FPN (fotballprogresjon Norge). De har økt med våre barn tre dager i uken. Siden dette er veldig nytt har vi foreløpig kun åpnet for de som er født i 2007 og 2008 på disse øktene. Men vi jobber med å få inn yngre aldersgrupper også.


Hva er FPN? FPN har de siste 10 årene vært en ledende leverandør av privat personlig trening og spiller utvikling. De har et langsiktig mål om å bli den organisasjonen i verden som utvikler flest fotballspillere til de store Europeiske klubbene. For å lykkes med den jobben mener FPN at de må nå sine kortidsmål; å hjelpe flest mulig unge fotballspiller til å leve ut drømmen sin.
FPN har noen av landets beste spillerutviklere. De er spesialister som jobber med spillerutvikling på fulltid. I tillegg vil BAKS sine egne instruktører få veiledning og feedback samt ny og nyttefull inspirasjon til å gjennomføre kvalitetsfulle økter.


 

Meld ditt barn på via linken nedenfor