Linnea Olivia Sahlin

Leder

Tel: 401 08 655

Født: 29. juli 1992

Idrett: Fotball, innebandy og allidrett

CV: Etter VGS - Toppidrettsgymnaset i Telemark med fotball som hoved idrett, dro jeg til Tennessee/USA og spilte College fotball. Da jeg flyttet tilbake fra USA, jobbet jeg i 1,5 år som lærervikar for 1-10 trinn, samtidig som jeg hadde et fulltids vikariat på AKS. På fritiden spilte jeg fotball på Urædds damelag - 1. divisjon. Jeg flyttet til Oslo for 3 år siden for å studere og fikk også jobbtilbud som trener på BAKS. Stillingen på BAKS passet meg perfekt. Nå jobber jeg 100% samtidig som jeg trener J.06 i fotball og selv spiller på A-laget. Jeg har c-lisens som trener i fotball og innebandy.

Med risk for brist på fritidssysselsetninger tar også en bachelor i lederskap på Norges Markedshøyskole via nett.

Livsmotto: Man skal stå oppreist, ikke holdes oppreist. Dette har jeg ikke klart før, så det klarer jeg helt sikkert. 

Favorittmat: Sushi

Kan ikke leve uten: 4G

Forbilde: Mamma

Hvorfor jobber jeg på BAKS: Det er en stor glede å få lov til å jobbe med utviklingen av BAKS, sammen med dyktige kollegaer. Muligheten å kunne jobbe med barn er utrolig givende og gledefylt. Det er fantastisk å kunne være med å inspirere barna til å lære nye ting og se hvordan de utvikles - gledes sosialt og i sin idrett.

Simon Tordhol

Hovedtrener

Født: 04.april.1998

Idrett: Fotball, håndball, innebandy og curling.

Livsmotto:

Favorittmat: Tex-Mex

Kan ikke leve uten: Mobilen min

Forbilde: Zlatan Ibrahimovic.

Hvorfor jobber jeg på BAKS: Jeg jobber på BAKS fordi jeg synes det er morsomt og lærerikt. Det er veldig givende å lære bort kunnskap og verdier til barn. Det å se fremgangen og utviklingen til barna er det som driver meg.

Ida Marie Petersen

Trener

Født: 04.februar.2000

Idrett: Håndball

Cv: Jeg har jobbet på BAKS i 2 år, noe som jeg trives veldig godt med. Jeg har også vært turntrener for barn mellom 6-10år.

Livsmotto: Grip dagen.

Favorittmat: Taco.

Jeg kan ikke leve uten: Trening og venner/familie.

Idol: Bella Gulden.

Jeg jobber på baks fordi: jeg vil dele den fantastiske sporten min med flere. Jeg vil lære bort håndball på en måte så flere vil drive med det og ha en glede av det. Det å kunne følge med på utviklingen og forståelsen til barna for sporten.

Ane Hegdal  

Hovedtrener

Født: 13.desember.1998

Idrett: Håndball og fotball, kickboxing, ski og friidrett.

Cv: jobbet på BAKS i 3 år jobbet, på tine fotballskole 11 ganger, jobbet mye på NC, gått c-lisens kurs 1 og 2 i fotball, hvert fotballtrener og allidretts trener utenfor BAKS, jobbet på lager hos far m/mer.

Livsmotto: smil og hver fornøyd med det du har.

Favorittmat: En skikkelig saftig hamburger med masse tilbehør.

Kan ikke leve uten:

Forbilde: Mamma

Hvorfor jobber jeg på BAKS: jeg jobbe på baks fordi jeg synes glade og fornøyde barn som møter deg med et smil gir meg så mye. Jeg vil bidra til å gjøre noe fint p minnerikt for andre, gi barn en fin hverdag og bli glad i det å være i aktivitet. Liker også godt å leke meg med barna, bli med å tegne, spille, tulle og leke. BAKS gir meg erfaring på mange plan. Spesielt det å være løsningsorientert og service innstilt og enda mer bevist på hvordan jeg skal forholde meg til hvert enkelt barn. Der gir meg mestring og jobbe på BAKS. .

Thomas Berg-Larsen
Lars Bendik LarsenJulius Schmidt BirkevoldJakob Nussle


Rikke Bjørbæk

Hovedtrener/Nestleder  

Født: 23.august.1996

Idrett: Langrenn og Allidrett

CV: Jeg startet på Hovden skigymnas i 1. klasse på vgs. Etter 1,5 år der flyttet jeg hjem igjen og begynte på Toppidrettsgymnaset i Telemark. Langrenn er idretten jeg satset på, men har også bakgrunn med fotball og friidrett. Jeg startet og jobbe som langrennstrener i klubben min hjemme i Skien. Etter dette fikk jeg også jobb på G-max ved siden av skolen. Da jeg var ferdig på vgs dro jeg 3 mnd til Australia hvor jeg jobbet som langrennstrener. (ja det er snø i Australia). Høst 2017 kom jeg hjem til Norge igjen og da flyttet jeg til Oslo hvor jeg ble hovedtrener i langrennsgruppa for 13/14 åringer. Etter det fikk jeg jobb på BAKS hvor jeg nå fortsatt jobber.

Livsmotto: Gjør det du liker, og hvis ikke du liker det du gjør da kan du like gjerne slutte med det.

Favorittmat: Taco

Kan ikke leve uten: mat, jobben min og vennene mine.

Fotbilde: Mormor, fordi hun er verdens fineste menneske.

Hvorfor jobber jeg på BAKS: Fordi jeg elsker å jobbe med barn.

Martine Hansen

Hovedtrener

Født: 11.mai.1998

Idrett: Håndball og fotball

Cv: Jeg har jobbet på BAKS i tre år, og vært trener for forskjellige lag i klubben. Jeg går nå på høyskolen i Oslo og Akershus og tar en bachelor i sykepleie.

Livsmotto: Det er i motbakke det går oppover. Ting tar tid, men det ordner seg.

Favorittmat: Taco og pasta carbonara.

Kan ikke leve uten: Sjokolademelk og mobilen.

Forbilde: Storesøster, Mikkel Hansen og Nora Mørk.

Hvorfor jobber jeg på BAKS: Fordi barna gir meg så mye. Latter, glede, godt humør og energi. Dagene på jobb gir meg så som jeg setter så stor pris på i hverdagen. Jeg jobber også på BAKS fordi å lære bort noe jeg har satt stor pris på gjennom oppveksten og har lyst til å gi den samme idrettsgleden og opplevelsene til barna som går på BAKS.


Betina Wilberg

Trener

Fødselsdato: 24.januar.2002

Kort CV: jeg er en fotballglad jente som liker å omgås med mennesker. Jeg har spilt fotball i bækkelaget i snart 6 år og trives godt. Jeg har jobbet på baks i 1 år, og har også en jobb på BSK's trykkeri. Jeg er også trener for j.2011.

Idrett: fotball

Livsmotto: «det har jeg ikke prøvd før, så det klarer jeg helt sikkert» -Pippi Favoritt mat: taco Kan ikke leve uten....: venner og familie

Forbilde: Marcelo som spiller fotball for real Madrid:) men også Nora mørk fordi hun har et helt spesielt forhold til idretten

Hvorfor jobber jeg på baks?: For meg er det veldig givende å jobbe på baks, jeg er utrolig glad i å være med barn. Det å trene barn en gang i uken, gir meg utrolig mye glede. Elsker å se forbedringer og se utviklingen barna har over tid jeg liker og bli utfordret på forskjellige plan


Thea Helene Bråten

Trener

Fødselsdato: 16.november.2001

CV: Jeg har ved flere anledninger vært instruktør på Tine fotballskole Jeg jobber også på trykkeriet til Bækkelaget sportsklubb og på BAKS.

Idrett: Fotball

Livsmotto: Smil til verden og verden smiler til deg:)

Favorittmat: Taco

Kan ikke leve uten: Fotball<3

Idol: Messi. En helt syk fotballspiller som spiller bra selv, men som også gjør andre spillere gode!

Hvorfor jobber jeg på baks: Er utrolig glad i barn og synes det er utrolig gøy å jobbe med dem. Man får et godt forhold til barna på BAKS med tanke på at du har de samme barna nesten hver uke.

Det er gøy å se at de har det morsomt og ikke minst deres fremgang i for eksempel fotball:) I tillegg elsker jeg fotball og det å være i aktivitet selv, så å kunne spre dette videre synes jeg er utrolig morsomt og lærerikt.

Caroline Hauan

Linda Ibraheem


Gunde Parr


Silje Salamor